Rybí tuk v kapsuliach nemá nepríjemný zápach, a mal by ho užívať každý!

Z počutia už viete, že rybí tuk je zdravý, ale jeho užívanie vám vždy bolo odporné? Máte v obom pravdu - rybí tuk nevonia, a rozhodne zdravý je! Tú malú prekážku s nepríjemnou arómou ale elegantne vyrieši rybí tuk v kapsuliach. Ešte váhate, prečo ho vyskúšať?

Rybí tuk v kapsuliach nemá nepríjemný zápach, a mal by ho užívať každý!

Na srdce, mozog a na oči

Rybí tuk a jeho účinky poznáme veľa rokov - prinajmenšom od našich babičiek a učiteliek v škôlke, ktoré boli s lyžicou rybieho tuku nezlomné. Ale všeobecne sa rybí tuk užíva už zhruba 150 rokov. Postupom času sa zistilo, že to najcennejšie v rybom tuku sú nenasýtené mastné kyseliny omega-3. Sú to zdravé tuky, ktoré pomáhajú udržať normálny stav srdca, mozgu a zraku. Omega-3 potrebujeme úplne celý život. Vo zvýšenom príjme v ranom detstve, pretože sa podieľajú na vývoji mozgu. A tiež v pokročilejšom veku, kedy má telo väčšie nároky na živiny. Veľkou výhodou, ktorú rybí tuk v kapsulách má, je absencia akejkoľvek pachuti. Želatínový obal je úplne čistý a bez príchuti, a dokonale obalí rybí tuk vnútri kapsuly. Jeho rybie aróma von neprenikne, takže sa užívania nemusia báť ani tí, ktorí nemajú radi ryby.

Rybí tuk na imunitu

Ak je rybí tuk v kapsuliach obohatený o vitamín D, potom máte v rukách pravý poklad pre zdravie. O priaznivom účinku omega-3 na srdce, mozog a zrak už sme sa zmienili. Čo je ale možno ešte dôležitejšie, je naša celková imunita. Je to vnútorná ochrana nášho tela, skrátka to, čo nás robí zdravými. Práve vitamín D pre imunitu predstavuje taký základný kameň. Dokáže spúšťať ochranné procesy organizmu. Pretože to dobre vieme, pridávame do OmegaMarine PREMIUM vitamín D, aby sme z neho urobili produkt so širokým využitím pre celú rodinu. Rybí tuk v kapsulách by sme mali užívať každý deň a dlhodobo. Len tak vyťažíme maximum z jeho benefitov.

Omega-3 si naše telo nevie vyrobiť

To je odpoveď na otázku, či ich naozaj potrebujete užívať. Sú to živiny, ktoré sa v našom tele samy nevyrábajú. Samozrejme sa omega-3 vyskytujú v mnohých potravinách - rybách a morských plodoch, rastlinných olejoch, semienkach a orieškoch. Problém je, že tieto potraviny nekonzumujeme v dostatočnej miere. To je dôvod, prečo nenasýtené mastné kyseliny musíme dopĺňať vhodným doplnkom stravy. A práve to je rybí tuk v kapsulách OmegaMarine PREMIUM.

Je rybí tuk v kapsulách vhodný pre deti?

Rozhodne áno! Pre deti od 3 rokov je skutočne nevyhnutný, pretože v tejto dobe sa náš mozog učí obrovské množstvo nových vecí, a pojme nespočet informácií. Tak rýchly vývoj už neskôr v živote nikdy neprebehne. Omega-3 sa na ňom podieľajú, a zároveň sú aj stavebnou hmotou nervových vlákien. Lenže dobrú pamäť, bystrosť, schopnosť sa učiť alebo rýchlo vymyslieť odpoveď na otázku potrebujeme po celý život. Dá sa povedať, že čím sme starší, tým lepšie rozhodnutie je užívať rybí tuk v kapsulách.

OmegaMarine PREMIUM balení

OmegaMarine PREMIUM

Najpredávanejšie omega v SR
Vyskúšajte ZADARMO*

* platíte iba poštovné a balné 1.95€


©2024 NaturaMed Pharmaceuticals s.r.o.
Odosiela sa...

Vyskúšajte OmegaMarine PREMIUM ZADARMO*

*platíte iba poštovné a balné 1,95 €

Načítavam formulár