Aké má náš rybí olej účinky? Prospieva srdcu, mozgu aj zraku!

Zaujal vás náš produkt OmegaMarine PREMIUM, ale predsa ešte trochu váhate? Prečítajte si, aké má rybí olej účinky na ľudské zdravie.

Aké má náš rybí olej účinky? Prospieva srdcu, mozgu aj zraku!

Rybí tuk má dlhú tradíciu

Jeho benefity si ľudia všimli už v 16. storočí. Nie náhodou sa to stalo v prímorských štátoch – spočiatku ľudia objavili jeho vonkajšie použitie pri hojení rán, neskôr ho začali užíva aj vnútorne. Zistili totiž, že ľudí, ktorí žijú na pobreží a často konzumujú ryby, sú zdravší než obyvatelia vnútrozemia.  

Až neskôr sa ukázalo, že to, čo je v rybom tuku to najvzácnejšie, sú omega-3 mastné kyseliny. A čo bolo neskôr dobre poznáte – ako malí sme všetci dostávali rybí olej na lyžičke. Pamätáte sa, na čo nám prospieval? 

Aké má rybí olej účinky?

V prvok rade obsahuje omega-3 kyseliny, ktoré sa podieľajú na vývoji mozgu a nervovej sústavy. To je dôležité v detstve, ale aj neskôr, v pokročilejším veku, kedy je dobré podporiť kognitívne funkcie mozgu. 

Omega-3 prospievajú aj srdci a cievam a v neposlednom rade aj nášmu zraku. Čo sa týka rybieho tuku, ten obsahuje navyše aj vitamín D. Ide o najcennejší zdroj tohto vitamínu na podporu imunity!

Kto by mal omega-3 užívať?

Úplne každý. Ľudské telo si omega-3 samo nevyrába, napriek tomu sa bez nich nezaobíde. Potrebuje ich už od vývoja plodu v maternici až do staroby. Dá sa povedať, že v každom veku prospievajú omega-3 nášmu zdraviu trochu inak. 

Ideálne je konzumovať 2-3 porcie ryby týždenne. To by na dostatočný prísun omega-3 malo stačiť. Problém je v tom, že Slováci majú jednu z najnižších spotrieb rýb v Európe. Ryby sú pre nás drahé, nevieme ich pripraviť a často ani to, kde ich kúpiť. 

Odborníci odporúčajú konzumáciu rybieho oleja

V ňom sa omega-3 koncentrujú najviac. Aj keď rybí tuk nie je náhradou pestrej stravy, môžeme sa naňho spoľahnúť. Dve kapsule s rybím tukom denne nám zaistia dostatočné množstvo omega-3 kyselín. Jednoducho, rýchlo a bez rybacej pachuti. 

Radi by ste rybí tuk v kapsulách vyskúšali? Objednajte si mesačné balenie a spoznajte, aké má rybí olej účinky!
 

OmegaMarine PREMIUM balení

OmegaMarine PREMIUM

Najpredávanejšie omega v SR
Vyskúšajte ZADARMO*

* platíte iba poštovné a balné 1.95€


©2024 NaturaMed Pharmaceuticals s.r.o.
Odosiela sa...

Vyskúšajte OmegaMarine PREMIUM ZADARMO*

*platíte iba poštovné a balné 1,95 €

Načítavam formulár