Prečo je u omega-3 najdôležitejšia ich čerstvosť?

Na jednoduchú otázku je jednoduchá odpoveď, pretože omega-3 oxidujú. Tento proces je odvodený od slova oxid, naznačuje, že hlavným problémom je kyslík. Pri spracovaní teda zohráva kľúčovú úlohu čas. Ide o to, aby bol získaný rybí tuk z lososa s obsahom omega-3 čo najrýchlejšie zakonzervovaný, aby bol na vzduchu čo najkratší možný čas. Zakonzervovať v tomto prípade znamená uchovať v kapsule potravinového doplnku.

Prečo je u omega-3 najdôležitejšia ich čerstvosť?

Najčerstvejší lososový olej na svete

Nórska spoločnosť NordLaks je v tomto ohľade svetovým rekordérom. Od chvíle, kedy vyloví lososa, dokáže totiž rybí tuk (omega-3) obsiahnutý v jeho mäse spracovať v rekordnom čase do 75 minút. A to najneskôr!

Je rýchlosť spracovania jediná kľúčová vec?

Bohužiaľ rýchlosť spracovania rybieho oleja nie je jediná záruka kvality, predovšetkým ochrany pred oxidáciou omega-3. Rýchlosť je povedzme prvou z nutností, aby na konci procesu boli vo Vašej dóze tie najkvalitnejšie kapsuly plné čerstvých omega-3 OmegaMarine PREMIUM.

Áno, sú to práve kapsuly, ktoré dokážu zakonzervovať vysokú kvalitu omega-3. Aby sa tak ale mohlo stať, musia byť vyrobené z vysoko kvalitnej želatíny, ktorá bude omega-3 dlhodobo udržovať v stabilnom stave a chrániť ju bezpečne pred oxidáciou.

Celý tento proces je podporený prvotriednou technológiou, ktorú NordLaks, výrobca a dodávateľ najčerstvejšieho lososového oleja na svete, vlastní. Vďaka nej ponúka na trhu tú najvyššiu kvalitu, ktorú v konečnom dôsledku môže doceniť každý užívateľ OmegaMarine PREMIUM.

Zaujal Vás článok a chceli by ste si vyskúšať zadarmo omega-3 zo súkromnej farmy?

Omega-3 získané z chovu lososov od rodinnej spoločnosti NordLaks môžete vyskúšať v mesačnom balení, ktoré dostanete na vyskúšanie zadarmo. Prémiový produkt OmegaMarine Premium si až po vlastnej skúsenosti môžete následne objednať v ročnom balení s 50% zľavou. Odber produktu je samozrejme bez záväzkov. To, či si po mesačnej skúsenosti budete chcieť objednať toto výhodné balenie so zľavou, bude len Vaše slobodné rozhodnutie.

Naša spoločnosť NaturaMed hradí produkt v mesačnom balení, Vy si hradíte iba poštovné a balné 1,95€. Následne Vám OmegaMarine PREMIUM príde rovno do schránky.

OmegaMarine PREMIUM balení

OmegaMarine PREMIUM

Najpredávanejšie omega v SR
Vyskúšajte ZADARMO*

* platíte iba poštovné a balné 1.95€


©2024 NaturaMed Pharmaceuticals s.r.o.
Odosiela sa...

Vyskúšajte OmegaMarine PREMIUM ZADARMO*

*platíte iba poštovné a balné 1,95 €

Načítavam formulár