Omega-3 z rodinnej farmy v Nórsku

NaturaMed je dovozcom prémiového produktu OmegaMarine PREMIUM priamo z Nórska. Omega-3, ktoré sa pre spoločnosť vyrábajú, predstavujú výsledný produkt z chovu lososov rodinnej firmy NordLaks. Jej základy čerpajú zo 150 rokov starej tradície. Sama sa chovu rýb venuje cez 30 rokov.

Omega-3 z rodinnej farmy v Nórsku

Prečo je dôležité, že je NordLaks rodinná spoločnosť?

Iste poznáte príbehy obrích nadnárodných spoločností, kde je vyvíjaný obrovský tlak na zisk zo strany investorov a akcionárov. Veľakrát tak kvantita vyhráva súboj s kvalitou.

Hneď na začiatku však nezastierajme skutočnosť, že aj rodinná spoločnosť NordLaks chová ryby so zámerom zarobiť. My všetci, ktorí pracujeme, máme rovnakú motiváciu, chodíme do práce kvôli tomu, že chceme zarobiť peniaze. Je to základný princíp ekonomiky.

V rodinnej firme sa ale dá, celkom logicky a správne, očakávať, že nároky na zisk sú oveľa nižšie. Vďaka tomu je viac priestoru robiť veci správne, poctivo a zodpovedne. A to nielen k životnému prostrediu, ale predovšetkým v smere k ľuďom, teda k vám, zákazníkom. Vďaka kvalite omega-3 z Nórska má dnes spoločnosť NaturaMed dovážajúca tieto prémiové produkty do Čiech a na Slovensko už nad 3 milióny zákazníkov. Aj vďaka tomuto počtu zákazníkov sa NaturaMed stala jednotkou na trhu práve v omega-3.

30 rokov histórie a skúseností s novodobým chovom

Napriek tomu, že je firma NordLaks rodinnou firmou, za 30 rokov sa pomerne rozrástla a dnes zamestnáva 420 najlepších špecialistov v odbore. Spoločne tak hľadajú čo najekologickejšie cesty pri získavaní cieľového produktu. Pre udržateľnosť zdrojov si môžu opäť bez tlaku nadnárodných firiem dovoliť taký luxus, ako pravidelne voľnú polovicu sádok. Tých majú celkom 40, ale 18–20 sádok naozaj zíva vždy prázdnotou. Obnova ekosystému je pre nich skutočne dôležitá. Môžeme tento proces prirovnať k našim podmienkam, keď nechávajú napríklad poľnohospodári odpočinúť pôdu, aby mohla obnoviť zdroj svojich živín.

Rodina vlastniaca a prevádzkujúca spoločnosť NordLaks vďaka svojmu prístupu k ekológii, na ktorú kladie rovnaký dôraz ako na obnoviteľnosť zdrojov, predstavuje tak budúcnosť chovu lososov. Projekt HarvFarma, na ktorom sa podieľala aj nórska vláda, vzbudzuje úžas. Sami sa môžete pozrieť na to, ako projekt chovu lososov naberá úplne nový smer, kde majú lososy ešte väčšiu slobodu a voľnosť pohybu ako kedykoľvek predtým. Viac o projekte HarvFarm sa dozviete u nás na webe.

Zaujal Vás článok a chceli by ste si vyskúšať zadarmo omega-3 zo súkromnej nórskej farmy?

Omega-3 získané z chovu lososov od rodinnej spoločnosti NordLaks môžete vyskúšať v mesačnom balení, ktoré dostanete na vyskúšanie zadarmo. Prémiový produkt OmegaMarine PREMIUM si až po vlastnej skúsenosti môžete následne objednať v ročnom balení s 50% zľavou. Objednanie produktu je samozrejme bez záväzkov. Ak sa po mesačnej skúsenosti rozhodnete pre toto výhodné balenie, bude záležať len na vás.

Naša spoločnosť NaturaMed hradí produkt v mesačnom balení, vy si hradíte iba poštovné a balné 1,95€. Následne vám OmegaMarine PREMIUM príde rovno do schránky.

OmegaMarine PREMIUM balení

OmegaMarine PREMIUM

Najpredávanejšie omega v SR
Vyskúšajte ZADARMO*

* platíte iba poštovné a balné 1.95€


©2024 NaturaMed Pharmaceuticals s.r.o.
Odosiela sa...

Vyskúšajte OmegaMarine PREMIUM ZADARMO*

*platíte iba poštovné a balné 1,95 €

Načítavam formulár